Bel voor een afspraak: +31 6 417 417 15

De Regt Family Office

Privé dossier

Er kan altijd wat gebeuren. Hoe jong of oud u ook bent. En als u nooit iets hebt vastgelegd kan dat heel vervelend en lastig zijn. Zeker als u bijvoorbeeld ZZP-er bent, of net weer een nieuwe relatie hebt. Of al wat ouder bent, met pensioen, in loondienst of ondernemer. Als er wat zou gebeuren is het handig als de omgeving weet hoe het zit en wat u zou willen.

Hoe zit het met uw wachtwoorden, social media, polissen? Met een privé kluis kunnen super vertrouwelijke zaken worden opgeslagen. Wat moet er gebeuren? Welke acties moeten worden ondernomen? Wat zou er met de zaak moeten gebeuren of met bepaalde spullen? Allemaal vragen die u van te voren zou moeten vastleggen, voordat er wat gebeurt.

Ook de ontwikkelingen van uw privé financiën kunnen worden bijgehouden. Handig gelet op het nieuwe huwelijksgoederenrecht. In uw privé dossier kunnen allerlei gegevens en wensen worden opgeslagen en om de zoveel tijd worden bijgewerkt. Handig voor jong en oud. De Regt Family Office helpt u ook hier met het zorgvuldig samenstellen van uw eigen dossier.