Bel voor een afspraak: +31 6 417 417 15

De Regt Family Office

Nalatenmap

Als u zou googlen op “youtube rtv apeldoorn voor nu en later 27 juni”, dan kunt u het senioren-programma van RTV Apeldoorn bekijken. In die uitzending praat ik met een notaris, een register executeur en een uitvaartondernemer. Vaak hebben mensen namelijk wel een testament, maar hier werd de samenhang en samenwerking tussen die verschillende dienstverleners besproken.

De notaris legde heel helder het verschil uit tussen een testament en een levenstestament en besprak ook de functie van een executeur en een toezichthouder. De register executeur gaf duidelijk aan wat het goed voorbereiden en afwikkelen van een (levens-)testament en een nalatenschap kan betekenen. Zeker ook voor de ontzorging van nabestaanden.

Heel vaak ontstaat er bij onduidelijkheid veel onenigheid. Erven zonder scherven is nog een hele kunst. Door alles goed vast te leggen kunnen bij voorbaat veel problemen worden voorkomen. Vaak gebeurt dat vastleggen digitaal. Maar veel mensen vinden het plezierig om gewoon een map met alle belangrijke gegevens op de plank te hebben staan. Daarom hebben wij de NalatenMap ontwikkeld.

Mr. drs. Bert de Regt – De Regt Family Office