De Regt Advies

Lifestyle Financial Planning

Zou het niet fijn zijn als u weet dat er altijd iemand met u meekijkt op persoonlijk financieel gebied? Iemand die er samen met u voor zorgt dat u uw gewenste levensstijl kunt bereiken en vasthouden. Ook op het moment dat u stopt met werken. Dat u niet alleen alles uit uw zakelijk leven kunt halen, maar ook kunt genieten van de zaken die er voor u toe doen. Dat noemen wij Lifestyle Financial Planning.

Vermogensregie

Alleen maar vermogen laten groeien is niet genoeg. Geld zodanig managen dat je een plezieriger en zorgelozer leven hebt, dat is de kunst. Dat is wat Pensioen & Vermogen De Regt voor u doet. Bij vermogensplanning gaat het om in stand houden, opbouwen en overdracht van vermogen op het juiste moment.

Pensioen

Bent u klaar om met pensioen te gaan? Financiële zaken die daar bij komen kijken zijn:

  • Wanneer kan ik met pensioen?
  • Heb ik dan genoeg om comfortabel te kunnen blijven leven?
  • Wat is de beste manier om te sparen voor mijn oude dag?
  • Wat zijn mijn pensioenopties?

Ondanks het feit dat de financiële aspecten belangrijk zijn, zijn ze maar een deel van de hoofdvraag.

Holding beheer

Holdingbeheer is gefocust op het voor DGA's en hun Personal Holdings regisseren, beheren en behartigen van hun financiële belangen. Wij regelen het financieel management. Als u niet zelf het beheer wil voeren en eigenlijk af wil van de diverse verplichtingen, voeren wij de vereiste werkzaamheden uit.

Mr. drs. Bert de Regt LFP

bewindvoerder, mentor, curator
belangenbehartiger familiezaken
seniorenadviseur en executeur