Holdingbeheer

Holdingbeheer is gefocust op het voor DGA's en hun Personal Holdings regisseren, beheren en behartigen van hun financiële belangen. Wij regelen het financieel management. Als u niet zelf het beheer wil voeren en eigenlijk af wil van de diverse verplichtingen, voeren wij de vereiste werkzaamheden uit.

U hoeft zich dan bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over het regelen van financiële zaken, het verzorgen van aangiftes, de uitvoering van pensioen- en stamrechtverplichtingen en het voeren van de directie.

Ook als het bedrijf verkocht is en de opbrengst is ondergebracht in een personal holding, verzorgen wij het holdingbeheer. Daarbij zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en ontzorgen onze kernwaarden als 'your most trusted adviser'.

Financieel Management

Als ondernemer krijgt u te maken met een groot aantal bedrijfseconomische, juridische en fiscale zaken. Cash flow staat daarbij vaak centraal, evenals kostenbeheersing. Op basis van werkbare management informatie systemen en actuele financiële verslaglegging, moeten beslissingen worden genomen, die van belang zijn voor de toekomst van uw onderneming.

Om uw doelstellingen te kunnen realiseren, moet u rekening houden met een groot aantal factoren. Daarnaast heeft u nog een aantal kwaliteiten nodig, zoals kennis van de markt, initiatief nemen en leiding geven. Gelukkig hoeft u niet zelf over alle kwaliteiten te beschikken. U kunt ook gebruik maken van deskundigen.