Lifestyle Financial Planning

Zou het niet fijn zijn als u weet dat er altijd iemand met u meekijkt op persoonlijk financieel gebied? Iemand die er samen met u voor zorgt dat u uw gewenste levensstijl kunt bereiken en vasthouden. Ook op het moment dat u stopt met werken. Dat u niet alleen alles uit uw zakelijk leven kunt halen, maar ook kunt genieten van de zaken die er voor u toe doen. Dat noemen wij Lifestyle Financial Planning.

Het leven is geen repetitie!

U kunt maar één keer alles uit uw leven halen. Waar het in het leven eigenlijk over gaat is datgene doen waar u goed in bent en plezier in heeft. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw geld opraakt. Wij hebben een andere manier van werken dan dat u gewend bent van de meeste financiële adviseurs. Wij vertellen u de waarheid over uw geld! Hoe wij dat doen leggen we u graag uit in een wederzijds oriëntatiegesprek. Dat eerste gesprek is op onze kosten.

Het plannen voor morgen begint vandaag

Het op de juiste wijze ontwikkelen van uw vermogen is onlosmakelijk verbonden aan de levenswensen en doelen die u heeft. Het is niet iedereen gegeven om verstand te hebben van alle financiële zaken. Wij zijn graag uw coach op dit gebied. Eerlijk en misschien zelfs een tikkeltje eigenwijs.

Hoe kan onze benadering u helpen?

Bij Family Office De Regt bieden we een fundamenteel ander type financiële planning. We bieden een planning die alle aspecten van uw leven meeneemt. Een planning die rekening houdt met uw hoop, angsten en uw vermogenswensen. Wij helpen u bij het schetsen van uw ideale toekomst en bedenken samen met u hoe we deze toekomst het beste kunnen bereiken.

Simpel gezegd, echte financiële planning kan u helpen om “wat als?” te veranderen in heldere antwoorden.

Waarom wij ‘anders’ zijn?

Onze benadering van financiële planning is verfrissend, zeer effectief en heel simpel: we luisteren naar u! We willen graag met klanten omgaan zoals we ook met ons eigen financiële leven omgaan: zorgvuldig, betrokken, deskundig en bestendig. Wij kiezen voor een levenslange financiële planningsrelatie met een beperkte groep klanten. Dan moet je wel bij elkaar passen. Daarom beginnen we eerst met een uitgebreide wederzijdse kennismaking en inventarisatie voordat we over uw geld praten. Als u klant wordt, dan bent u verzekerd van de toewijding van een ervaren, betrokken en deskundig team die de beschikking heeft over de modernste processen en instrumenten om uw financiële plan niet alleen in kaart te brengen, maar ook op de juiste koers te houden. In goede en minder goede tijden.

Wij geloven dat de onderstaande drie kritische factoren onze diensten onderscheiden van anderen:

1. Relatie gedreven

2. Diensten op basis van een vaste jaarlijkse fee
We zijn er op gebrand om een onpartijdige Lifestyle Financial Planning te leveren door een vaste fee te rekenen voor onze diensten. Zo kunnen we u altijd van dienst zijn. Wij geloven dat iedere vorm van vergoeding of provisie voor het verkopen van producten een onafhankelijke samenwerking en advies in de weg staan. In onze ervaring is het aanschaffen van een financieel product niet altijd de beste oplossing. Misschien is het wel het aflossen van een stuk schuld in plaats van verdere financiële verplichtingen aan te gaan. Wij vertellen u graag de waarheid over uw geld! Wij hebben een heldere en simpele wijze van beloning: een vaste jaarlijkse fee voor uw begeleiding. Als u meer wilt weten over de kosten, dan kunt u een fee schema bij ons opvragen.

3. Professioneel Netwerk

Wij willen u helpen in alle aspecten van uw financiële huishouding. Daarin werken we samen met andere gespecialiseerde financiële professionals als vermogensplanners, echtscheidingsspecialisten, notarissen en accountants.

Wij geloven dat onze benadering van Lifestyle Financial Planning van grote waarde is voor u en uw familie en zouden het zeer waarderen als u een afspraak met ons maakt voor een eerste kennismaking.