Bel voor een afspraak: +31 55 843 00 55

Opstellen Nalatenschapsdossier

Opstellen Nalatenschapsdossier

Heeft u uw nalatenschap goed geregeld? Wanneer heeft u voor het laatst naar uw testament gekeken? De behoefte aan professionele begeleiding bij het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen is groot.

In de voorbereiding op het bepalen van uw laatste wil, begeleiden wij u op zowel op fiscaal-, zakelijk als op persoonlijk vlak. Denk hierbij aan belastingen, legaten, erfgenamen, maar ook aan uw uitvaartwensen.

Indien u er zeker van wilt zijn dat uw uitvaart en uw nalatenschap worden afgewikkeld op de wijze zoals u dat wenst, kunt u iemand tot executeur benoemen. Dat kan een goede vriend zijn, maar ook een professional.

Doordat wij werken met een digitaal nalatenschapsdossier, zijn al uw wensen en de belangrijke documenten terug te vinden na uw overlijden. Alles op één plek vertrouwd bewaard.

Na een overlijden moet er naast het verwerken van alle emoties, ook veel geregeld worden voor de afwikkeling van de nalatenschap. Als professionele executeurs zijn wij deskundig, hebben wij de expertise op het gebied van voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen en zijn wij benoemd register-executeurs en derhalve altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.