Bel voor een afspraak: +31 6 417 417 15
Image Alt

Nabestaandenzorg

Nabestaandenzorg

Nabestaanden ontzorgen en het regelen van zaken na uw overlijden gaat verder dan alleen juridische zaken. Denk bijvoorbeeld aan de ontruiming of verkoop van de woning. Maar ook andere praktische zaken als het opzeggen van abonnementen en het doen van belastingaangiftes. Als executeur kunt u ons benoemen dan wel aanwijzen uw nalatenschap af te wikkelen. Wij verzorgen voor u niet alleen de juridische zaken, maar ook de fiscale aangelegenheden.

Door uw nabestaanden te ontzorgen, laat u de afwikkeling over aan een executeur. Zo voorkomt u dat uw nabestaanden een boel uitzoek- en regelwerk moeten oppakken in een toch al emotionele tijd. Maar u voorkomt ook dat uw nabestaanden voor financiële ongewenste verrassingen komen te staan.

Als executeurs zijn wij professionals die zich bezighouden met het voorbereiden en afwikkelen van een nalatenschap en alle zaken regelen waar nabestaanden na het overlijden van een dierbare mee te maken kunnen krijgen.

Waar de notaris meestal de formele zaken regelt, zoals het opstellen van een (levens-)testament, wikkelen wij de praktische zaken af, zoals de ontruiming van een woning of een appartement, het opzeggen van abonnementen en het “opruimen” van een digitaal/internet dossier.